Fiat occasions

Fiat occasions

Bent u op zoek naar Fiat occasions? Stop uw zoektocht en kijk het huidige aanbod bij Autobedrijf Arnold de Rijk; de Fiat specialist van Roosendaal. Wij hebben een ruime voorraad tweedehands auto’s van Fiat en vele andere automerken voor u klaarstaan. Al onze occasions worden vakkundig gecontroleerd op diverse aspecten in onze werkplaats. U kunt direct wegrijden als u bij ons een Fiat occasion heeft gevonden. Bekijk het ruime aanbod occasions op onze website of breng een bezoekje aan onze showroom in Roosendaal. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het vinden van een Fiat occasion die voldoet aan al uw wensen. Een occasion koopt u eenvoudig en direct bij Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal.

 

Fiat occasion in Roosendaal

Een Fiat occasion kopen in Roosendaal is aantrekkelijker dan het aanschaffen van een nieuwe Fiat. U kunt hierbij denken aan een veel lagere en scherpere prijs voor de auto in combinatie met lagere verzekeringskosten. Bovendien kent een tweedehands Fiat een kleinere afschrijving per jaar dan de gemiddelde afschrijving bij de aanschaf van een nieuwe auto. Bij Autobedrijf Arnold de Rijk kunt u direct een occasion meenemen uit onze showroom en rijdt u veilig de weg op.

 

Diverse modellen beschikbaar

Bij Arnold de Rijk vindt u diverse modellen van Fiat tussen de occasions. Staat uw favoriete occasion er niet tussen? Geen probleem, vraag het aan onze medewerkers en wij zoeken met u mee.

Het is uiteraard afhankelijk van ons huidige aanbod of wij de Tweedehands Fiat voor u klaar hebben staan.

 

Bezoek onze showroom voor een testrit

Wilt u zelf ervaren hoe de Fiat occasions rijdt? Bezoek dan onze showroom in Roosendaal en we bespreken graag de mogelijkheden met u. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers helpen u verder met alle vragen die u heeft over de verschillende tweedehands auto’s. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wilt u al wel meer informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch te bereiken via 0165 – 561 456 of online via ons contactformulier. De beste Fiat occasions in Roosendaal vindt u bij Autobedrijf Arnold de Rijk.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?