Fiat specialist in Roosendaal

Autobedrijf Arnold de Rijk is uw Fiat specialist in Roosendaal. Dankzij ons ruime aanbod nieuwe en tweedehands auto’s is de kans groot dat u bij ons uw volgende auto vindt. Ons familiebedrijf staat inmiddels al 25 jaar bekend om zijn klantvriendelijkheid. Persoonlijk contact hebben we hoog in het vaandel staan. Wij mogen ons specialist noemen van Fiat en Suzuki. Ook zijn wij SEAT en Skoda servicepartner. Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Fiat of zoekt u een autogarage voor onderhoud aan uw Fiat? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Fiat kopen?

Bent u op zoek naar een compacte stadsauto of juist naar een ruime familiewagen? Er is altijd een nieuwe Fiat die bij uw wensen past. Autobedrijf Arnold de Rijk is specialist van Fiat in Roosendaal en helpt u graag verder. Heeft u interesse in een nieuwe Fiat? Bezoek dan onze showroom in Roosendaal. Wij helpen u ook graag met een Fiat bedrijfsauto.

Fiat occasions

In onze overdekte showroom in Roosendaal, West-Brabant, kunt u ook een ruim aanbod aan occasions komen bekijken. Onze vriendelijke adviseurs vertellen u graag meer over bijvoorbeeld de populaire Fiat 500, Fiat Panda en Fiat Tipo.

Onderhoud aan uw Fiat

Bij ons is uw Fiat in goede handen. Wij kunnen u niet alleen helpen met een nieuwe auto, maar voeren ook het onderhoud van uw auto op hoog niveau uit. Ons vriendelijke team in de werkplaats doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u weer veilig de weg op kunt. Is uw Fiat toe aan de APK? Ook dat verzorgen wij graag voor u.

Contact

Heeft u vragen over Arnold de Rijk als uw Fiat garage in Roosendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0165 – 561 456 of via ons contactformulier.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?