Garage Etten-Leur

Op zoek naar een garage nabij Etten-Leur? Bij Arnold de Rijk bent u aan het juiste adres. Ons familiebedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring met de verkoop van tweedehands en nieuwe auto’s. Met ons ruime aanbod aan verschillende auto’s kunt u er bijna zeker van zijn dat u bij ons een auto vindt die aan al uw wensen voldoet. Hiernaast verzorgen wij ook op hoog niveau het onderhoud aan uw auto. Als erkende autogarage nabij Etten-Leur helpen wij u graag verder.  

 

Onze autogarage nabij Etten-Leur

In onze autogarage nabij Etten-Leur staan goede service en kwaliteit altijd voorop. Het is dan ook met een reden dat we over de jaren heen een groot en loyaal klantenbestand op hebben kunnen bouwen. Bij Autobedrijf Arnold de Rijk zijn wij specialist van Fiat en Suzuki. Hiernaast zijn we nog servicepartner van SEAT en Skoda. U kunt bij onze autogarage Etten-Leur niet alleen terecht voor de aanschaf van een auto of voor een servicebeurt, maar ook als u privé of zakelijk wilt leasen. Bent u benieuwd naar het volledige aanbod auto’s die wij aanbieden? Kom dan vooral langs in onze showroom en kom geheel vrijblijvend een proefrit maken. Lukt het u niet om bij ons langs te komen? Bekijk dan eens onze online showroom.

 

Neem contact met ons op

Arnold de Rijk helpt u graag vakkundig verder met de aanschaf van uw auto of met een servicebeurt. Heeft u nog vragen over onze autogarage nabij Etten-Leur? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0165 – 561 456 of via het contactformulier. Het is ook mogelijk om onze showroom te komen bezoeken. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies en zien u graag binnenkort terug in onze garage in de buurt van Etten-Leur. Wij zijn niet voor niets de Fiat specialist in Brabant.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?