Garage Halsteren

Op zoek naar een garage in de buurt van Halsteren? Dan bent u bij Autobedrijf Arnold de Rijk aan het juiste adres. Onze garage is al meer dan 25 jaar een erkend Vakgarage nabij Halsteren. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en tweedehands auto’s. Maar ook voor een servicebeurt kunt u goed bij ons terecht. Bij ons staan service en kwaliteit altijd erg hoog in het vaandel. Door deze manier van werken hebben wij vandaag de dag een groot en loyaal klantenbestand op kunnen bouwen. Wilt u zelf ontdekken wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn uw garage in de buurt van Halsteren.

 

Onze garage nabij Halsteren

Als uw garage nabij Halsteren willen we er altijd zeker van zijn dat u bij ons de beste service en kwaliteit krijgt. Bij Arnold de Rijk zijn wij servicepartner van SEAT en Skoda. Hiernaast zijn we specialist van Fiat en Suzuki. Door ons ruime aanbod bent u bijna altijd ervan verzekerd dat wij een auto voor u hebben die aan al uw wensen voldoet. Daarnaast is het bij Arnold de Rijk mogelijk om privé en zakelijk te leasen. Wilt u een van onze auto’s in levenden lijve komen ervaren? Kom dan eens langs in onze showroom in Brabant. Hier kunt u eventueel ook een testrit komen maken. Mocht dit voor u niet mogelijk zijn dan kunt u onze online showroom eens bekijken.

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u nog informatie over onze garage nabij Halsteren? Onze collega’s staan u graag te woord. Neem telefonisch contact met ons op via 0165 – 561 456 of via het contactformulier. Het is daarnaast natuurlijk mogelijk om langs onze showroom te komen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en zien u graag binnenkort terug in onze garage nabij Halsteren.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?