Garage in de omgeving van Oud Gastel

Autobedrijf Arnold de Rijk is uw garage in de omgeving van Oud Gastel. Hier vindt u een divers aanbod nieuwe en tweedehands auto’s. In onze showroom vindt u altijd wel een auto dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag hiermee verder. Ook voor onderhoud aan uw auto kunt u terecht in onze werkplaats. Bij ons staan een uitstekende service en kwaliteit hoog in het vaandel. Hierdoor hebben wij een groot en loyaal klantenbestand op kunnen bouwen. Ontdek zelf wat onze garage nabij Oud Gastel voor u kan betekenen en kom langs in onze showroom.

 

De Fiat garage nabij Oud Gastel

Onze garage nabij Oud Gastel is specialist in Fiat. Wij hebben diverse soorten modellen beschikbaar, zowel nieuw als tweedehands. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht in onze autogarage. Wij leveren namelijk ook Fiat bedrijfswagens of personenauto’s van andere merken. Bekijk onze actuele occasions en laat u overtuigen door de aantrekkelijke prijzen. De experts van Arnold de Rijk staan voor u klaar en helpen u graag verder in uw zoektocht naar de perfecte auto.

 

Klein of groot onderhoud aan uw auto

Bij onze autogarage in de buurt van Oud Gastel zijn alle auto’s in goede handen. Wij helpen u niet alleen met de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto, maar wij voeren ook het onderhoud van uw auto uit. In onze werkplaats zorgen de monteurs ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. We verzorgen zowel een kleine als grote onderhoudsbeurt. Arnold de Rijk is een erkend Vakgarage en voert de APK graag voor u uit. We garanderen onderhoud op een zeer hoog niveau.

 

Contact opnemen met Arnold de Rijk

Heeft u vragen over de service van onze garage nabij Oud Gastel? Of wilt u meer informatie over ons ruime aanbod? Onze deskundige collega’s staan u graag te woord. We zijn telefonisch te bereiken via 0165 – 561 456 of via het online contactformulier. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en zien u graag binnenkort terug in onze showroom.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?