Garage Rucphen

Autobedrijf Arnold de Rijk is een erkende garage in de omgeving van Rucphen. Bij ons bent u er bijna zeker van dat u een auto vindt die volledig aan uw wensen voldoet. Wij hebben een ruim aanbod nieuwe of tweedehands auto’s van verschillende merken. U rijdt zo de weg op vanuit onze showroom! Onze vriendelijke medewerkers helpen al meer dan 25 jaar tevreden klanten bij de aanschaf van een volgende auto. Bovendien zijn wij u ook van dienst als uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt of APK. Kortom, wij zijn een uitstekende garage voor uw auto nabij Rucphen.

 

Onze garage dichtbij Rucphen

Autobedrijf Arnold de Rijk is uw garage dichtbij Rucphen en helpt u graag bij de verkoop van een nieuwe of tweedehands auto. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u direct verder helpen met onze kennis en professioneel advies. Wij hebben mede hierdoor een vast en loyaal klantenbestand opgebouwd. Daar zijn wij heel trots op. Komt u langs in onze showroom? Dan ervaart u zelf onze uitstekende service en kwaliteit. Dit staat hoog in het vaandel bij onze garage in de buurt van Rucphen.

 

Ruim aanbod

Of u op zoek bent naar een Fiat, Seat, Suzuki of Skoda. U vindt het bij Arnold de Rijk. Wij hebben doorgaans een ruim aanbod auto’s klaar staan. Kiest u een van de occasions? Dan rijdt u direct weg van onze garage nabij Rucphen. Naast ons aanbod kunnen wij u ook meer informatie verstrekken over het zakelijk of privé leasen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht!

 

Onderhoudsbeurt en APK

Wij voeren ook graag onderhoud aan uw auto uit. In onze werkplaats is uw auto in goede handen. We verzorgen zowel kleine als grote onderhoudsbeurten van hoog niveau. Onze monteurs zijn uitsluitend goed geschoold en zijn BOVAG en RDW-erkend. We kijken verder dan alleen onderhoud en APK. We controleren de airco, doen een zomer- of wintercheck, een bandenwissel of eventuele reparatie en schadeherstel. Plan alvast uw onderhoud in of breng een bezoek aan onze werkplaats.

 

Neem contact op

Wilt u meer weten over de dienstverlening van onze garage in de omgeving van Rucphen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0165 – 561 456 of via het contactformulier. Het is ook mogelijk om onze showroom te komen bezoeken. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies en zien u graag binnenkort terug in onze showroom.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?