Garage Standdaarbuiten

Bij Autobedrijf Arnold de Rijk vindt u een erkende garage in de buurt van Standdaarbuiten waar u volledig centraal staat. In ons familiebedrijf helpen wij al meer dan 25 jaar onze tevreden klanten met de aanschaf van een nieuwe auto of één van de beschikbare occasions. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het onderhouden van uw auto. Als erkende Vakgarage in de omgeving van Standdaarbuiten helpen wij u graag verder.

 

Uw garage nabij Standdaarbuiten

In onze autogarage in de buurt van Standdaarbuiten staan goede service en kwaliteit altijd voorop. Het is dan ook met een reden dat we over de jaren heen een groot en loyaal klantenbestand op hebben kunnen bouwen. Bij Autobedrijf Arnold de Rijk zijn wij leverancier van Suzuki. Hiernaast zijn we nog Fiat specialist en servicepartner van SEAT en Skoda. U kunt bij onze erkende Vakgarage niet alleen terecht voor de aanschaf van een auto of voor een servicebeurt, maar ook als u privé of zakelijk wilt leasen. Bent u benieuwd naar het volledige aanbod auto’s die wij aanbieden? Kom dan vooral langs in onze showroom en kom geheel vrijblijvend een proefrit maken.

 

Hoog niveau onderhoud aan uw auto

Ook voor onderhoud van hoog niveau aan uw auto bent u bij Arnold de Rijk aan het juiste adres. Onze monteurs zijn goed geschoold en BOVAG en RDW-erkend. Dit betekent dat we een uitstekende onderhoud aan uw auto kunnen garanderen. Het maakt niet uit of dit een kleine of grote beurt is. We voeren dan ook graag de APK voor u uit. Hierbij controleren we altijd de airco, doen een zomer- of wintercheck en we voeren eventuele reparatie en schadeherstel uit. Maak direct een afspraak in onze werkplaats. We zorgen ervoor dat u weer veilig op weg kunt.

 

Neem contact met ons op

Autobedrijf Arnold de Rijk is u graag van dienst als erkende garage in de buurt van Standdaarbuiten. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze service? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen via 0165 – 561 456 of u kunt het contactformulier invullen op onze website. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies en zien u graag binnenkort terug in onze garage in de buurt van Standdaarbuiten.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?