Garage Zegge

Wilt u een nieuwe of tweedehandse auto kopen bij een garage in de buurt van Zegge? Of is uw huidige auto toe aan een onderhoudsbeurt? Dan kunt u altijd terecht bij Autobedrijf Arnold de Rijk. Wij zijn al meer dan 25 jaar een echt familiebedrijf en hebben hierdoor jarenlange ervaring met de verkoop van nieuwe en tweedehands auto’s. Door ons brede aanbod bent u er vrijwel altijd zeker van dat u bij ons uw volgende auto vindt. Naast de verkoop van occasions kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud aan uw auto. Als erkende garage in de buurt van Zegge helpen wij u direct verder. Kom langs in onze showroom.

 

De autogarage nabij Zegge

In onze garage nabij Zegge staan goede service en kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Wij hebben dan ook over de jaren heen een groot en loyaal klantenbestand opgebouwd waar we heel trots op zijn! Bent u op zoek naar een nieuwe auto voor u of een familielid? Bij Arnold de Rijk zit u altijd goed. Wij zijn trotse leverancier van Fiat, Suzuki, SEAT en Skoda. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder bij de aanschaf van een auto. We bespreken ook graag alle mogelijkheden omtrent privé en zakelijk leasen. Kom langs in onze showroom en we beantwoorden graag al uw vragen. Tevens kunt u direct een proefrit maken. Zo weet u zeker dat u een auto vindt die volledig voldoet aan uw wensen. We staan klaar voor u in onze garage in de buurt van Zegge.

 

Maak een afspraak

We voeren ook graag onderhoud aan uw auto uit. In onze werkplaats is uw auto in goede handen voor een onderhoudsbeurt van hoog niveau. We verzorgen zowel kleine als grote onderhoudsbeurten. Onze monteurs zorgen ervoor dat u weer veilige kilometers kunt maken. Arnold de Rijk is een erkend Vakgarage en voert de APK graag voor u uit.

 

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van onze garage nabij Zegge? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0165 – 561 456 of via het contactformulier. Het is ook mogelijk om onze showroom te komen bezoeken. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies en zien u graag binnenkort terug in onze garage in de buurt van Zegge.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?