Nieuws

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen Arnold de Rijk?
Bekijk dan regelmatig onze nieuwspagina en blijf geheel op de hoogte!

 • Fiat 500 en Fiat Panda worden Mild-Hybrid

  Fiat 500 en Fiat Panda worden Mild-Hybrid

  Fiat introduceert een nieuwe 1.0 driecilindermotor in zowel de 500 als Panda. Mede door de toepassing van mild hybrid-techniek gaan het verbruik en de CO2-uitstoot tot 30 procent omlaag ten opzichte van de oude 1.2-motor.

  De twee stadsauto’s van Fiat, de 500 en Panda, krijgen een nieuwe motor met mild hybrid-techniek. De 1.0 FireFly-motor heeft een vermogen van 70 pk en een trekkracht van 92 Nm. Het 12 Volt mild-hybrid-systeem met slimme dynamo schakelt de driecilindermotor bij lage belasting uit, om het brandstofverbruik te beperken. Fiat geeft nog geen cijfers vrij, maar belooft dat het verbruik en de CO2-uitstoot met maximaal 30 procent worden verminderd ten opzichte van de oude 1.2-motor.

  Om de komst van de nieuwe motor te vieren komt Fiat met een Hybrid Launch Edition van zowel de 500 als de Panda Cross, de SUV-uitvoering van de Panda. Deze speciale uitvoering is te herkennen aan de kleur ‘Verde Rugiada’ en heeft stoelbekleding vervaardigd uit gerecycled plasticafval.

  De Fiat 500 Hybrid is leverbaar vanaf volgende maand, de Panda Hybrid volgt in maart. De prijzen worden binnenkort bekend gemaakt.

 • Een nieuwe lente met frisse lucht!

  Een nieuwe lente met frisse lucht!

  Basis reiniging met speciale spray: 
  Bij de basis reiniging wordt een speciaal ontwikkelde spray in het aircosysteem van uw auto gespoten waardoor vuil, schimmels en ziektekiemen verwijderd worden.

  Intensieve reiniging inclusief de verdamper: 
  Met een intensieve reiniging wordt het gehele airco-systeem gereinigd, inclusief de verdamper die zorgt voor de koele lucht. Het systeem verkeert na afloop weer in nieuwstaat en is vrij van bacteriën en schimmels.

  * Prijzen geldig bij het vervangen van het pollenfilter. 
  Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2019

 • Nieuwe FIAT Tipo Station S-Design voor SMS metaalservice en SMS pompenservice

  Nieuwe FIAT Tipo Station S-Design voor SMS metaalservice en SMS pompenservice

  Dank aan het gestelde vertrouwen van SMS metaal en pompenservice, ze kiezen opnieuw voor Autobedrijf Arnold de Rijk.

  Op deze zonnige dag heeft Danny van Nijnatten de sleutels in ontvangst genomen van de nieuwe FIAT Tipo station  S-Design.

  Deze sportieve Station combineert stijl, sportiviteit en een ruime inhoud in 1. Ook het interieur van de Tipo is extra aangekleed. Om de stoelen is een combinatie van stof en leer gevouwen, materiaal dat is afgewerkt met dubbele stiksels. Dezelfde stiksels komen we tegen op het stuur en de pookknop, terwijl dezelfde pianolak van het exterieur binnen terugkeert op de deurpanelen, de middenconsole en op het dashboard.

  SMS Metaal Service

  SMS Metaal Service is al jaren dé specialist in staalwerk op maat. Kernwaarden als betrouwbaarheid, service, kwaliteit en flexibiliteit maken van SMS Metaal Service een ijzersterke partner op het gebied van CS staal, roestvrijstaal en aluminium. Ze produceren staalconstructies, leuningen, bordessen en piping voor onder andere industriële opdrachtgevers en offshore. Het gaat bij hun echter niet alleen om de productie. Ze bieden een totaalpakket. Van ontwerp, design en engineering tot de realisatie, montage en het onderhoud.

  Voor meer informatie over sms metaalservice kijk op: http://www.smsmetaalservice.nl

  Geïnteresseerd geraakt in de FIAT Tipo? Kom vrijblijvend bij ons langs!

 • Nieuwe FIAT Talento voor Schildersbedrijf van Oeveren

  Nieuwe FIAT Talento voor Schildersbedrijf van Oeveren

  Schildersbedrijf van Oeveren heeft vandaag hun nieuwe FIAT Talento 1.6 Pro Edition in ontvangst genomen bij ons. Deze complete Talento met sterke 1.6 diesel motor sluit aan bij de wensen van Schildersbedrijf van Oeveren.

  Schildersbedrijf van Oeveren, gevestigd in Tholen is een veelzijdig bedrijf voor al uw schilderwerk.

  Ze werken zowel voor particulieren als bedrijven en hebben opdrachtgevers in diverse sectoren, zoals aannemers, zorginstellingen en gemeentelijke instellingen. Hun ervaren en vakkundig team verstaat het schildersvak als geen ander en voor al uw schilderwerk, of het nu nieuwbouw, verbouw of onderhoud is, bent u bij Schildersbedrijf van Oeveren aan het juiste adres. Uiteraard zijn ze op de hoogte van de laatst geldende normen en beheersen wij de nieuwste technieken.

  Wij wensen  ze veel rijplezier met de nieuwe Talento.

  Ook benieuwd welke FIAT Professional bij je past? Kom vrijblijvend langs bij ons!

Meer informatie? Bel met onze verkoopspecialisten 0165 - 56 14 56