Over Arnold de Rijk

Autobedrijf Arnold de Rijk is sinds jaren een begrip in West-Brabant en vooral in Roosendaal en omstreken.

Arnold de Rijk heeft met zijn dealer schap een groot klantenbestand opgebouwd waarvan de loyaliteit groots en succesvol genoemd mag worden.

Redenen van deze loyaliteit liggen in de wijze waarop dit familiebedrijf zijn klanten op de gewenste persoonlijk wijze behandelt en waar de klant onder het genot van een kopje koffie zich ook nog eens lekker thuis voelt om daarna minimaal zeer tevreden huiswaarts te kunnen gaan.

Na het dealer schap van Seat & Škoda, is Arnold de Rijk sinds 2015 FCA Fiat Dealer, Sub-dealer FCA Professional, gecertificeerd Service Partner Seat & Skoda en nu ook een erkend Vakgarage.

Fiat eigenaren uit deze regio hebben na een lange periode weer een Fiat dealer “om de hoek”.
Met de introductie van Autobedrijf Arnold de Rijk BV als formeel erkend FCA Fiat dealer is hier met glans een toekomst voor alle partijen gelegd.
Doordat  Arnold zijn deuren wagenwijd open heeft gezet voor alle de Fiat rijders, hebben ook zij leren ervaren hoe gezellig het is om hun auto te kunnen blijven rijden mede door de hoge kwalificaties gegeven aan het gastvrije personeel en de  5 sterren score over de geleverde diensten. 

 

NB.

Na het noodgedwongen stopzetten van het dealer schap Seat & Škoda, heeft Arnold de Rijk, als gecertificeerd Service Partner Seat & Škoda,  met zijn personeel het vertrouwen van deze klanten weten te behouden. Vanwege de kwaliteit en de klantvriendelijkheid zijn de Seat & Škoda rijders terug blijven komen voor het reguliere onderhoud en de noodzakelijke reparaties aan hun auto.

Foto

Benieuwd naar onze occasions

Kom langs in onze showroom

Keulsveld 15-17
4705 RS Roosendaal
0165 - 56 14 56