Over Arnold de Rijk

Autobedrijf Arnold de Rijk is sinds jaren een begrip in West-Brabant en vooral in Roosendaal en omstreken.

Arnold de Rijk heeft met zijn dealer schap een groot klantenbestand opgebouwd waarvan de loyaliteit groots genoemd mag worden.

Redenen van deze loyaliteit ligt in de wijze waarop dit familiebedrijf zijn klanten op de gewenste persoonlijk wijze behandelt en waar de klant onder het genot van een kopje koffie zich ook nog eens lekker thuis voelt en minimaal zeer tevreden weer huiswaarts gaat.
Waren Seat en Škoda de hoofdmerken van dit bedrijf, sinds oktober 2015 is Arnold de Rijk officieel Fiat dealer, medio 2016 zal dit uitgebreid worden naar Fiat Professional (bedrijfsauto’s) en zal hiermee Fiat als hoofdmerk bij Autobedrijf Arnold de Rijk BV zijn intrede in Roosendaal doen.

Bij het noodgedwongen stopzetten van het dealer schap SEAT en Škoda, heeft Arnold de Rijk en zijn personeel het volste vertrouwen in dat de Škoda en Seat rijders vanwege de gemoedelijkheid, maar ook zeker vanwege de kwaliteit terug blijven komen voor het reguliere onderhoud en de noodzakelijke reparaties.

Fiat bezitters in deze regio hebben sinds geruime tijd geen Fiat dealer meer “om de hoek” gehad, daar is gelukkig nu een eind aangekomen.
Autobedrijf Arnold de Rijk BV heeft zijn deuren wagenwijd open gezet om ook deze klanten op dezelfde wijze te kunnen ontvangen opdat ook zij kunnen proeven hoe gezellig het is om een auto te kunnen blijven rijden, dit alles door de hoge kwalificaties van het gastvrije personeel en de kwaliteit van het geleverde product. 

Foto

Benieuwd naar onze occasions

Kom langs in onze showroom

Keulsveld 15-17
4705 RS Roosendaal
0165 - 56 14 56