Over ons

Autobedrijf Arnold de Rijk is een van de weinige autobedrijven in Roosendaal met een breed scala aan automerken in het assortiment. Wij mogen ons specialist noemen van Fiat, Fiat bedrijfswagens en Suzuki. Hiernaast zijn wij SEAT en Skoda servicepartner. Als familiebedrijf hebben we service hoog in het vaandel staan en daarmee hebben we een groot en loyaal klantenbestand opgebouwd.

Dat we daarnaast ook erkend Vakgarage zijn, maakt dat we u niet alleen de beste auto kunnen bezorgen, maar ook dat we het onderhoud hiervoor op zeer hoog niveau uitvoeren. En dat allemaal onder 1 dak aan de Keulsveld 15 in Roosendaal.

Klanten over ons

Monique Slootweg: “Deze mensen staan gelijk voor je klaar als er een probleem met je auto is, als het lukt word je gelijk geholpen.”

Mark Gelderblom: “Perfecte service bij inruilen van oude – en aankopen van ‘nieuwe’ auto. Edwin Rommens heeft mij goed geholpen.”

Theo Mathijssen: “Fijne garage, vriendelijk en behulpzaam personeel. Vakbekwame monteurs.”

Daan van Kleef: “Onderhoud laten uitvoeren aan een Seat. Prima garage, vriendelijke personeel. Zoontje mag even binnen kijken in de werkplaats en krijgt een autootje mee naar huis.”

Miranda Rijpers: “Ik werd gelijk geholpen. Goede uitleg. Kreeg lekker koffie. De service is uitstekend.”

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?