Waarom een proefrit in een nieuwe Suzuki essentieel is

Het kan gebeuren dat u enorm enthousiast bent over de Suzuki uit onze showroom in Roosendaal. Voordat u echter een definitieve beslissing maakt, heeft u altijd de kans om een proefrit te maken. Dat wordt lang niet altijd gedaan. Toch is het essentieel om uw “nieuwe” auto mee te nemen voor een proefrit. Suzuki specialist Autobedrijf Arnold de Rijk licht graag voor u toe waarom dat belangrijk is.

Waarvoor is een proefrit?

De eventuele koper van een auto kan met een proefrit de hele staat en de staat van onderhoud van de auto checken en beoordelen. Vooral als het gaat om een occasion is het belangrijk om te onderzoeken en ervaren of de auto in een goede technische staat is.

Ook al weet je misschien niet alles over de werking van een auto, een proefrit maken is altijd aan te raden. Wij hebben daarnaast een aantal tips voor u wanneer u binnenkort op zoek gaat naar een nieuwe auto en daarbij een proefrit maakt:

  1. Test de remmen. Zoek bijvoorbeeld een rustige plek waar u de remmen kunt testen op verschillende snelheden. Let hierbij op de werking en reactie van de remmen. Houd ook in de gaten of de auto enige afwijkingen heeft tijdens het remmen.
  2. Let op de zichtbaarheid. Hoe zijn de spiegels afgesteld en heeft u een duidelijk zicht op de weg en verkeersomstandigheden? Kunt u alles instellen op een manier waarop u comfortabel rijdt?
  3. Test de bediening en technologie. Vaak betaalt u een meerprijs voor opties en moderne technologie. Test dit dan ook uitvoerig.
  4. Hoe is het met het geluid en trillingen? Probeer eens te letten op ongewone trillingen of storende geluiden tijdens het rijden. Merkt u iets vreemds op? Aarzel dan niet om daar naar te vragen.

Suzuki proefrit

Autobedrijf Arnold de Rijk is specialist in Suzuki’s en u heeft dan ook de mogelijkheid om verschillende modellen bij ons te proefrijden. Bij Suzuki occasions kunt u specifiek letten op zaken als de soepelheid van de K-series motoren, de wendbaarheid van de compactere modellen en de beschikbaarheid van functies! U kunt altijd met ons in gesprek over ieder model en we beantwoorden uw vragen graag. U bent daarnaast altijd van harte welkom in onze showroom!

Vraag een proefrit aan!

Heeft u een Suzuki op het oog en wilt u graag proefrijden? Autobedrijf Arnold de Rijk is onder andere gespecialiseerd in Suzuki’s en biedt dus volop mogelijkheden om ook te proefrijden in een Suzuki. Als familiebedrijf staat service hoog in het vaandel en zijn wij een erkende Vakgarage. Heeft u vragen over één van onze auto’s of occasions? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0165-561 456. We helpen u graag op weg!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM VOOR MEER INFORMATIE