Renault Clio occasion

Bent u op zoek naar een Renault Clio occasion? Dan bent u bij Autobedrijf Arnold de Rijk op de juiste plek! Wij hebben vele verschillende occasions voor u klaarstaan. Van allerlei automerken! Ondanks dat wij servicepartner zijn van onder andere Fiat & SEAT, leveren wij ook tweedehands auto’s van andere merken. Zo ook de Renault Clio. Heeft u vragen over dit model of wilt u een proefrit maken? Dat snappen wij, neem gerust contact met ons op en we helpen u op weg.

 

Renault Clio occasion

De Renault Clio staat bekend als een kleine, compacte auto en daarmee ideaal voor de stad. Deze occasion wordt al sinds 1991 geproduceerd en is meerdere jaren Auto van het jaar geweest. De stadsauto is voorzien van een zuinige motor, waar door u geld bespaart en tegelijkertijd bijdraagt aan het milieu. Onder de Renault occasions kan het zo maar zijn dat u een ouder model tegenkomt. Dat vinden wij niet zo wonderlijk, daar waar de kwaliteit enorm goed is. En betaalbaar. Wel zo fijn. Meer weten over de Renault Clio occasion? Neem alvast een kijkje in onze online showroom!

 

Ruim aanbod occasions

Bij Arnold de Rijk vindt u altijd een auto dat bij u past. Of dit nu een tweedehands auto is of een gloednieuwe. U vindt het bij ons in Roosendaal. Wij hebben altijd een occasion voor u klaarstaan. U heeft de keuze uit:

Bent u nog niet helemaal uit over uw keuze? Geen probleem! We adviseren u graag. Daarnaast is het bij Autobedrijf Arnold de Rijk altijd mogelijk om langs te komen voor een proefrit. Zo kunt u gegarandeerd de beste keuze maken.

 

Meer weten?

Het aanschaffen van aan tweedehands auto heeft veel voordelen. Zo komen bij een tweedehands Renault Clio occasion een lagere prijs, lagere verzekeringskosten én een kleinere afschrijving kijken. Daarnaast kunt u uw favoriete auto direct meenemen uit onze showroom en veilig de weg op rijden. Heeft u vragen over onze mogelijkheden of wilt u graag een afspraak plannen? Neem dan contact op met ons, we helpen graag!

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?