SEAT occasions

SEAT occasions

Bent u op zoek naar SEAT occasions? Stop uw zoektocht en kijk het huidige aanbod bij Autobedrijf Arnold de Rijk; de SEAT dealer van Roosendaal. Wij hebben een ruime voorraad tweedehands auto’s van SEAT en vele andere automerken voor u klaarstaan. Al onze occasions worden vakkundig gecontroleerd op diverse aspecten in onze werkplaats. U kunt direct wegrijden als u bij ons een SEAT occasion heeft gevonden. Bekijk het ruime aanbod occasions op onze website of breng een bezoekje aan onze showroom in Roosendaal. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het vinden van een SEAT occasion die voldoet aan al uw wensen. Een occasion koopt u eenvoudig en direct bij Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal.

 

SEAT occasion in Roosendaal

Een SEAT occasion kopen in Roosendaal is aantrekkelijker dan het aanschaffen van een nieuwe SEAT. U kunt hierbij denken aan een veel lagere en scherpere prijs voor de auto in combinatie met lagere verzekeringskosten. Bovendien kent een tweedehands SEAT een kleinere afschrijving per jaar dan de gemiddelde afschrijving bij de aanschaf van een nieuwe auto. Bij Autobedrijf Arnold de Rijk kunt u direct een occasion meenemen uit onze showroom en rijdt u veilig de weg op.

 

Geschiedenis van SEAT

SEAT is opgericht in 1950 en komt oorspronkelijk uit Spanje. SEAT staat namelijk voor Sociedad Española de Automóviles de Turismo. In de beginjaren van het bedrijf bouwde men veel auto’s die buiten Spanje als Fiat werden verkocht. Toen de relatie tussen SEAT en Fiat ten eind kwam, verscheen dit merk als snel in Nederland op de markt. Het eerste ontwerp? De bekende Seat Ibiza. Sinds 1990 is SEAT volledig lid van de Volkswagen Group. Wil je meer weten over SEAT? Vraag het onze medewerkers.

 

Diverse modellen beschikbaar

Bij Arnold de Rijk vindt u diverse modellen van SEAT tussen de occasions. Staat uw favoriete occasion er niet tussen? Geen probleem, vraag het aan onze medewerkers en wij zoeken met u mee. Het is uiteraard afhankelijk van ons huidige aanbod of wij de Tweedehands SEAT voor u klaar hebben staan.

 

Bezoek onze showroom voor een testrit

Wilt u zelf ervaren hoe de SEAT occasions rijdt? Bezoek dan onze showroom in Roosendaal en we bespreken graag de mogelijkheden met u. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers helpen u verder met alle vragen die u heeft over de verschillende tweedehands auto’s. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wilt u al wel meer informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch te bereiken via 0165 – 561 456 of online via ons contactformulier. De beste SEAT occasions in Roosendaal vindt u bij Autobedrijf Arnold de Rijk.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?