SEAT Alhambra occasion

Op zoek naar een tweedehands SEAT Alhambra? Bij autobedrijf Arnold de Rijk ben je op de juiste plek! Wij zijn dé SEAT dealer van Roosendaal. We adviseren u daarom ook graag over deze of een van onze andere occasions. Ons team van ervaren en deskundige medewerkers staan in Roosendaal voor u klaar.  SEAT Alhambra.

 

Een tweedehands SEAT Alhambra

De SEAT Alhambra is dé auto voor het moderne gezin. Hij is ruimtelijk en comfortabel. Deze klassieker is nieuw helaas niet meer leverbaar. Maar bij autobedrijf Arnold de Rijk hebben we nog prachtige SEAT Alhambra occasions. De grote familieauto blijft namelijk populair. Dit onder andere door de praktische aspecten van de SEAT Alhambra. Zo kun je er bijvoorbeeld 7 personen in vervoeren. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar uw SEAT Alhambra occasion. Dus bent u geïnteresseerd in het kopen van een tweedehands SEAT Alhambra? Aarzel niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

 

SEAT Servicepartner in Roosendaal

Als SEAT Servicepartner helpen wij u graag verder. In onze showroom vindt u verschillende SEAT modellen. Uiteraard allemaal met hoogwaardige kwaliteit en accessoires. U bent bij ons dan ook verzekerd van een 100% betrouwbare en veilige auto. Onze goedgeschoolde monteurs voeren graag onderhoud en een APK keuring uit. Voor een bezoek aan onze werkplaats kunt u contact met ons opnemen. Door onze uitstekende service bent u zo weer op de weg!

 

Ruim aanbod bij autobedrijf Arnold de Rijk

Naast de SEAT Alhambra hebben wij nog veel meer prachtige occasions. Zo verkopen wij ook tweedehands auto’s van andere merken zoals Fiat en Suzuki. U kunt online alvast een kijkje nemen in onze showroom. We hopen u snel te mogen ontvangen!

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?