SEAT Arona occasion

Op zoek naar een compacte SUV? Dan is de SEAT Arona misschien wel de auto voor u. Bij Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal helpen we u graag bij het vinden van een geschikte nieuwe of tweedehands auto. Wij hebben een ruim aanbod SEAT occasions beschikbaar. U bekijkt ons huidige aanbod van SEAT occasions gemakkelijk online of in onze showroom in Roosendaal.

SEAT Arona occasion kopen?

Alhoewel de SEAT Arona compact is, biedt deze tweedehands auto meer dan genoeg ruimte voor een comfortabele rit. Daarnaast zorgt het vernieuwde design van de auto voor een uitdagende en sportieve uitstraling. Enthousiast geworden? Kom onze SEAT Arona occasions bekijken in onze showroom aan de Keulsveld 15 in Roosendaal. Hier kunt u ook terecht voor een eventuele proefrit. Bekijkt u onze occasions liever online? Dit kan ook. Bekijk ons aanbod van tweedehands SEAT Arona’s in de online showroom.

SEAT servicepartner in Roosendaal

Arnold de Rijk is een gespecialiseerde SEAT servicepartner in Roosendaal. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan klantenservice. Daarom vinden we het belangrijk om u persoonlijk te helpen. Dit doen we niet alleen bij het vinden van de juiste SEAT occasion, maar ook bij het onderhoud uw tweedehands SEAT. Is uw SEAT toe aan een APK of onderhoudsbeurt? Wij leveren vakkundig werk van hoge kwaliteit waardoor u met een gerust hart de weg op kan.

Contacteer ons

Wilt u meer informatie over een SEAT Arona occasion? Of bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen met het onderhoud van uw auto? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0165 – 561 456 of online via ons contactformulier. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom in Roosendaal.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?