SEAT Ateca occasion

Op zoek naar een SEAT Ateca occasion? Autobedrijf Arnold de Rijk heeft de occasion die je zoekt! Als SEAT servicepartner hebben we voor elke SEAT liefhebber een passend model. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een tweedehands SEAT Ateca? Neem dan contact op met onze medewerkers of kom langs in onze showroom. We helpen u graag verder!

Een tweedehands SEAT Ateca

De SEAT Ateca is de eerste SUV van het Spaanse automerk. De compacte en vlotte vierwieler biedt veel ruimte en kan daardoor ook goed functioneren als gezinsauto. De SEAT Ateca biedt comfort, sportief rijgedrag en heeft veel praktische opbergruimtes. Daarnaast beschikt deze SEAT over veel handige functies zoals cruise control en parkeersensoren. Is deze SEAT Ateca occasion iets voor u? Bij Autobedrijf Arnold de Rijk verkopen we de tweedehands Seat Ateca die je zoekt.

SEAT Servicepartner in Roosendaal

Als SEAT Servicepartner kunt u bij ons terecht met uw SEAT. In onze showroom vindt u verschillende SEAT modellen. Uiteraard allemaal met hoogwaardige kwaliteit en accessoires. U bent bij ons dan ook verzekerd van een 100% betrouwbare en veilige auto. Onze goedgeschoolde monteurs voeren graag onderhoud en een APK keuring uit. Voor een bezoek aan onze werkplaats kunt u contact met ons opnemen. Door onze uitstekende service bent u zo weer op de weg!

Ruim aanbod bij Autobedrijf Arnold de Rijk

Naast de SEAT Ateca hebben wij nog veel meer prachtige occasions. Naast SEAT verkopen wij ook auto’s van andere merken zoals Fiat en Suzuki. Neem online alvast een kijkje in onze showroom.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?