SEAT Toledo occasion

Bent u op zoek naar een SEAT Toledo Occasion? Vind een tweedehands SEAT bij Autobedrijf Arnold de Rijk. Als SEAT servicepartner zorgen wij dat we de SEAT vinden die bij u past en zorgen we dat deze goed onderhouden wordt. Interesse in een SEAT Leon occasion? Kom langs in onze showroom in Roosendaal. Kijkt u liever online naar ons aanbod. Bezoek dan onze website voor al onze occasions.  

Een tweedehands SEAT Toledo heeft veel te bieden

De SEAT Toledo is met zijn ruime interieur perfect te gebruiken als gezinswagen. Met een kofferruimte van 500 liter-volume, die zelfs met het omklappen van de achterbank vergroot wordt naar 830 liter, heeft u nooit problemen met uw bagage. Ook op het gebied van milieubescherming doet de SEAT Toledo het goed. Zo is de auto verkrijgbaar met roetfilter. Interesse in het maken van een proefrit in een van onze SEAT Toledo occasions? Kom dan langs in onze showroom in Roosendaal. Hier helpen we u graag persoonlijk verder.

SEAT occasions in Roosendaal

Bent u op zoek naar occasions van hoge kwaliteit in Roosendaal? Bij Autobedrijf Jan de Rijk worden al onze occasions voor verkoop vakkundig gecontroleerd op onze werkplaats. Zo kunt u direct veilig wegrijden als u een geschikte occasion heeft gevonden. U bekijkt het ruime aanbod aan SEAT occasions op onze website. Naast de SEAT Toledo bieden we ook andere SEAT occasions aan. Bekijk de SEAT Leon of de SEAT Mii.

Wij helpen u graag

Heeft u vragen over de SEAT Toledo of wilt u deze occasion in levende lijve komen bekijken? Wij helpen u graag verder in onze showroom in Roosendaal. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken via 0165 – 561 456 of contact met ons opnemen via het contactformulier.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?