Skoda occasions

Škoda occasions

Rij snel naar Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal voor de meest uiteenlopende Skoda occasions. Van hatchback & stationwagen tot aan een Sedan of SUV. Bij de Škoda dealer in Roosendaal staat er altijd eentje voor u klaar. Wij hebben een ruime voorraad tweedehands auto’s van Škoda en vele andere automerken voor u klaarstaan. Al onze occasions worden vakkundig gecontroleerd op diverse aspecten in onze werkplaats. U kunt direct wegrijden als u bij ons een Škoda occasion heeft gevonden. Bekijk het ruime aanbod occasions op onze website of breng een bezoekje aan onze showroom in Roosendaal. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het vinden van een tweedehands Škoda die voldoet aan al uw wensen. Een occasion koopt u eenvoudig en direct bij Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal.

 

Škoda occasion in Roosendaal

Een Škoda occasion kopen in Roosendaal is aantrekkelijker dan het aanschaffen van een nieuwe motorvoertuig. U kunt hierbij denken aan een veel lagere en scherpere prijs voor de auto in combinatie met lagere verzekeringskosten. Bovendien kent een tweedehands Škoda een kleinere afschrijving per jaar dan de gemiddelde afschrijving bij de aanschaf van een nieuwe auto. Bij Autobedrijf Arnold de Rijk kunt u direct een occasion meenemen uit onze showroom en rijdt u veilig de weg op.

 

Van goedkoop imago naar modern & praktisch

Vroeger werden alle occasions van Škoda gezien als een automerk met hun oorsprong in Oost-Europa. Hierdoor kregen alle modellen al gauw de stempel ‘goedkoop’ en ‘niet betrouwbaar’. In begin jaren 90 kwam hier een verandering in. Na de overname van Volkswagen Group is Škoda zich tegen al deze vooroordelen gaan vechten. En met succes. Tegenwoordig worden de modellen van Škoda echt gezien als auto’s voor de toekomst. Met ruimte voor moderne technieken en praktische slimmigheden. De nieuwe Škoda voertuigen zijn mooi vormgegeven, slim ontwerpen en super degelijk. Bovendien is de aanschaf van een tweedehands Škoda niet duur. Voor elke prijs biedt dit automerk voldoende rijcomfort, bedieningsgemak en ruimte om spullen mee te vervoeren. Zowel particulieren als zakelijke gebruikers kiezen steeds vaker voor een Škoda. Bent u de volgende?

 

Diverse modellen beschikbaar

Bij Arnold de Rijk vindt u diverse modellen van Škoda tussen de occasions. Staat uw favoriete occasion er niet tussen? Geen probleem, vraag het aan onze medewerkers en wij zoeken met u mee.

 

Bezoek onze showroom voor een testrit

Wilt u zelf ervaren hoe de Škoda occasion rijdt? Bezoek dan onze showroom in Roosendaal en we bespreken graag de mogelijkheden met u. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers helpen u verder met alle vragen die u heeft over de verschillende tweedehands auto’s. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wilt u al wel meer informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch te bereiken via 0165 – 561 456 of online via ons contactformulier. De beste Škoda occasions in Roosendaal vindt u bij Autobedrijf Arnold de Rijk.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?