Skoda Karoq occasion

Bent u op zoek naar een Skoda Karoq occasion? Dat komt goed uit! Autobedrijf Arnold de Rijk heeft verschillende Skoda occasions voor u klaarstaan. De Skoda Karoq is opvallend en praktisch, dit maakt het de perfecte SUV voor al uw avonturen. Heeft u vragen over de Skoda Karoq of een van onze andere occasions? Breng een bezoek aan Arnold de Rijk of neem contact met ons op. Ons team deskundigen helpt u graag verder.

 

Tweedehands Skoda Karoq aanschaffen

De Skoda Karoq is een alleskunner. Een tweedehands Skoda Karoq biedt ruimte en comfort. Met het VarioFlex-systeem pas je het interieur van de auto aan naar wens. Hierdoor is het mogelijk de inhoud van de bagageruimte te vergroten naar maar liefst 1810 liter. De Skoda Karoq heeft daarnaast genoeg trekkracht voor het vervoeren van een caravan, aanhanger of paardentrailer. Ondanks dat de Skoda Karoq een vrij jong model is, zijn er wel al verschillende modellen occasions beschikbaar. Neem een kijkje in onze showroom en bekijk ons aanbod Skoda Karoq occasions.

 

Skoda servicepartner in Roosendaal

Autobedrijf Arnold de rijk is een zeer ervaren Skoda dealer in Roosendaal. Wij leveren enkel tweedehands Skoda’s van hoge kwaliteit. We controleren onze auto’s vakkundig op onze werkplaats in Roosendaal. Bij ons kunt u daarom altijd veilig de weg op na de aanschaf van een Skoda Karoq occasion.

 

Kom de Skoda Karoq occasion bekijken

Geïnteresseerd in een tweedehands Skoda Karoq? Kom dan langs in onze showroom in Roosendaal. Onze verkopers voorzien u graag van advies bij het kopen van een nieuwe auto. Kijkt u liever online? Dat kan ook. U vindt al onze Skoda occasions in de online showroom. Mocht u verdere vragen hebben kunt u ons telefonisch bereiken op 0165 – 561 456  of via ons contactformulier. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en helpen u verder.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?