Skoda Kodiaq occasion

Bent u op zoek naar een Skoda Kodiaq occasion? De Skoda Kodiaq is de perfecte auto als u op zoek bent naar ruimte. Autobedrijf Arnold de Jong helpt u graag bij het kiezen van de geschikte auto. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan occasions. Ons familiebedrijf hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Mede dankzij onze goede service hebben we een groot en loyaal klantenbestand opgebouwd. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door onze uitstekende service.

 

Ruimte in de Skoda Kodiaq

Een tweedehands Skoda Kodiaq is de hoogste en ruimste Skoda die je kan kopen. De SUV is maar liefst 4,7 meter lang en 1,88 meter breed. Geen wonder dat de naam geïnspireerd is door de grootste beer in Alaska, de Kodiak-beer. Het interieur van de Kodiaq biedt standaard vijf zitplekken, maar is ook met zeven zitplaatsen beschikbaar. Dit maakt de auto zeer geschikt voor grote gezinnen of automobilisten die behoefte hebben aan een groot bagageruim. Met zijn hoge instap en comfortabele interieur is een Skoda Kodiaq occasion perfect voor het afleggen van langere afstanden.

 

Goed onderhouden

Als servicepartner van Skoda hebben we veel ervaring in de onderhoud en verkoop van Skoda occasions. Benieuwd naar onze andere Skoda occasions? Bekijk dan eens de Skoda Octavia of de Skoda Fabia. Alle tweedehands auto’s worden vakkundig gecontroleerd op diverse aspecten in onze werkplaats, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. Na het aanschaffen van een tweedehands Skoda Kodiaq bij Autobedrijf Arnold de Rijk, kunt u gelijk veilig de weg op.

 

Skoda Kodiaq kopen?

Wij, van Autobedrijf Arnold de Rijk, snappen dat u bij de aankoop van een occasion veel vragen heeft. Daarom staan onze medewerkers altijd klaar om u te helpen. Kom langs in onze showroom in Roosendaal of neem contact met ons op. Hier helpen u graag verder bij uw keuze voor een Skoda Kodiaq occasion.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?