Skoda Scala occasion

Bent u op zoek naar een Skoda Scala occasion? Dan zit u bij Autobedrijf Arnold de Rijk goed. Wij zijn al ruim 25 jaar actief in de verkoop en het onderhoud van auto’s. Dit hebben we te danken aan de grote tevredenheid onder onze klanten. Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van Skoda occasions. Al onze auto’s worden nagekeken voordat ze bij u aangeboden worden waardoor u gegarandeerd bent van occasions van hoge kwaliteit.

 

Skoda Scala occasion kopen?

De Skoda Scala occasion is een compacte middenklasse. Het model van deze hatchback valt net tussen de Skoda Fabia en de Skoda Octavia in. Met de meeste ruimte in zijn klasse en een uitgebreid motorenaanbod snappen wij, bij Arnold de Rijk, waarom u voor deze occasion zou kiezen. Bekijk ons huidige aanbod Skoda Scala’s op de website of bezoek onze showroom in Roosendaal. Hier maakt u gelijk een proefrit in deze occasion.

 

Tweedehands Skoda Scala voor een goede prijs

Bij Autobedrijf Arnold de Rijk koopt u een Skoda Skala occasion van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Bovendien heeft een tweedehands Skoda Scala een veel aantrekkelijkere prijs dan wanneer u deze nieuw koopt. Nog een voordeel van het kopen van een Skoda occasion: minder afschrijfkosten dan bij de aanschaf  van een nieuwe auto. Kunt u niet wachten om met uw occasion de weg op te gaan? Bij Autobedrijf Arnold de Rijk worden alle auto’s geïnspecteerd voordat ze de verkoop in gaan. Hierdoor kunt u direct met een veilig gevoel de weg op na de aanschaf van een van onze tweedehands Skoda’s.

 

Autobedrijf Arnold de Rijk helpt graag

Wij helpen u graag met het vinden van de auto die bij u past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Autobedrijf Arnold de Rijk of wilt u meer informatie over een tweedehands Skoda Scala? Neem dan vooral contact met ons op of vraag het een van onze verkopers in de showroom.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?