Suzuki Celerio occasion

Op zoek naar een Suzuki Celerio occasion? Vind een tweedehands Suzuki bij Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal. Deze stadsauto is een oude bekende in een nieuw jasje en het kleinste model binnen alle Suzuki occasions. De Celerio is namelijk een vervanger van de Suzuki Alto. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Suzuki Celerio occason? Neem contact op met onze medewerkers of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

 

Genieten van een tweedehands Suzuki Celerio

Met een Suzuki Celerio geniet u direct van een heerlijke compacte stadsauto met comfort. Bovendien is dit model erg zuinig in gebruik. In vergelijking met andere stadsauto’s zit je in de Celerio iets hoger en voelen drempels niet aan als hoge obstakels. Dit model bevat ook nog eens veel bagageruimte. Ben je dus op zoek naar een comfortabele en ruim zittende stadsauto? Kies dan voor een tweedehands Suzuki Celerio. Bij Arnold de Rijk vind je altijd een groot aanbod occasions. Kom langs voor een proefrit en ervaar zelf hoe het rijdt.

 

Suzuki Celerio occasions in Roosendaal

Bent u op zoek naar goedkope occasions van Suzuki in Roosendaal? Al onze occasions worden vakkundig gecontroleerd op diverse aspecten in onze werkplaats. U kunt direct wegrijden als u bij ons een occasion heeft gevonden. Bekijk het ruime aanbod occasions op onze website of breng een bezoekje aan onze showroom in Roosendaal. Bent u toch geïnteresseerd in een ander model dan de Suzuki Celerio? Bekijk dan de Suzuki Swift en Suzuki Cross occasions. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het vinden van een occasion die voldoet aan al uw wensen. Een occasion koopt u eenvoudig en direct bij Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal.

 

Kunnen wij helpen?

Bent u benieuwd naar de tweedehands Suzuki Celerio? Of wilt u meer informatie over onze andere occasions? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van Autobedrijf Arnold de Rijk staan klaar om u te voorzien van passend advies. U kunt ons telefonisch bereiken via 0165 – 561 456 of online via ons contactformulier.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?