APK Roosendaal

Bent u op zoek naar een garage voor uw APK in Roosendaal? Dan bent u bij Autobedrijf Arnold de Rijk aan het juiste adres. De APK is een jaarlijks of tweejaarlijks terugkerende keuring waarin wordt gekeken naar de conditie van de auto. Deze keuring is wettelijk verplicht om de verkeersveiligheid te waarborgen. Arnold de Rijk voert de APK graag voor u uit. Wij zijn een erkend Vakgarage en garanderen onderhoud op zeer hoog niveau. Maak snel een afspraak voor uw APK keuring in Roosendaal. U kunt bij ons gebruik maken van een leenauto, leenfiets of onze thuisbrengservice.

Wat is een APK keuring?

De Algemene Periodieke Keuring is een wettelijk verplichte keuring. Tijdens de keuring wordt er gekeken naar de remmen, banden, stuurinrichting, wielophanging, verlichting, carrosserie, schokdempers en uitlaatgassen. De keuring bestaat uit drie onderdelen, namelijk de verkeersveiligheid, het milieu en de registratie van de auto. Dit wordt gedaan door een officieel erkende keurmeester. Als blijkt dat er aspecten niet voldoen aan de criteria, dienen deze binnen 2 maanden gerepareerd te worden. Wij kunnen een eventueel defect direct laten repareren of vervangen. Dat is het fijne van een APK keuring bij Arnold de Rijk in Roosendaal.

Onderhoud van uw auto

Bij Autobedrijf Arnold de Rijk krijgt u de beste APK service van Roosendaal. Ons personeel is goed geschoold en wij zijn BOVAG en RDW-erkend. Naast de APK hebben wij ook een onderhoudsprogramma dat verder gaat dan alleen een grote of kleine beurt. Wij onderhouden de airco van uw auto, wij doen een zomer- of wintercheck, verwisselen de banden en wij zorgen uiteraard voor reparatie en schadeherstel. Dit doen we allemaal onder één dak in onze werkplaats.

Plan uw APK in Roosendaal

Is uw auto toe aan de APK keuring of plant u liever de afspraak al vooruit? Neem direct contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om een afspraak in te plannen of om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken via 0165 – 561 456 of breng een bezoek aan onze showroom in Roosendaal. Wij staan voor u klaar en voeren graag de APK in Roosendaal voor u uit.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?