Heeft uw Suzuki onderhoud nodig?

Is uw Suzuki aan onderhoud toe? Bij Autobedrijf Arnold de Rijk kunt u terecht voor het nakijken van uw auto. Ons bedrijf staat bekend om zijn klantvriendelijkheid en service. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk en dit ziet u ook terug in de onderhoudsbeurt van uw Suzuki. Heeft u vragen over onze service? Neem dan contact met ons op of kom langs de Suzuki dealer in Roosendaal. Wij staan voor u klaar!

Suzuki onderhoudsbeurt in onze werkplaats

Bij ons in de werkplaats ontvangt u een complete Suzuki onderhoudsbeurt waarin alle vitale punten gecontroleerd worden. Kies voor een grote en kleine beurt. In ons periodiek onderhoud wordt rekening gehouden met de leeftijd van uw auto, het onderhoudsverleden en uw rijgedrag.

Ook met uw Suzuki APK helpen wij u graag! Met onze brede ervaring zorgen wij voor kwaliteit, service en zekerheid. Wij hebben goed geschoold personeel en zijn BOVAG en RDW-erkend.

Onze service

De service die u bij Autobedrijf Arnold de Rijk ontvangt is altijd van hoogwaardige kwaliteit. Wij denken graag met u mee! We zijn breed georiënteerd en kunnen daardoor ieder merk auto in onderhoud nemen. Ook voor het onderhoud van uw Suzuki zijn wij een geschikte partij.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe auto, maar wilt u geen afscheid nemen van Suzuki? Bekijk onze Suzuki occasions! Al onze tweedehands auto’s worden vakkundig gecontroleerd op diverse aspecten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de onderhoudsbeurt van uw Suzuki? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt ons telefonisch bereiken op 0165 – 561 456 of via ons contactformulier. U kunt ook onze showroom in Roosendaal bezoeken. Wij voorzien u van persoonlijk advies en helpen u graag verder.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?