Occasions


Occasions in Roosendaal

Bent u op zoek naar goedkope occasions in Roosendaal? Dan bent u bij Autobedrijf Arnold de Rijk aan het juiste adres. Wij hebben een ruime voorraad tweedehands auto’s van grote merken zoals Fiat, Seat, Skoda en Suzuki. Al onze occasions worden vakkundig gecontroleerd op diverse aspecten in onze werkplaats. U kunt direct wegrijden als u bij ons een occasion heeft gevonden. Bekijk het ruime aanbod occasions op onze website of breng een bezoekje aan onze showroom in Roosendaal. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het vinden van een occasion die voldoet aan al uw wensen. Een occasion koop je eenvoudig en direct bij Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal.

Voordelen van een occasion in Roosendaal

Een occasion kopen in Roosendaal is aantrekkelijker dan het aanschaffen van een nieuwe auto. U kunt hierbij denken aan een veel lagere en scherpere prijs voor de auto in combinatie met lagere verzekeringskosten. Bovendien kent een occasion een kleinere afschrijving per jaar dan de gemiddelde afschrijving bij de aanschaf van een nieuwe auto. Bij Autobedrijf Arnold de Rijk kunt u direct een occasion meenemen uit onze showroom en rijdt u veilig de weg op.

Vind de occasion die bij u past

Ons aanbod tweedehands auto’s is erg gevarieerd en uitgebreid. We geven graag 4 tips om de occasion te vinden die het beste bij u past:

  1. Stel uw budget samen en gebruik de filters om te zien welke occasions in Roosendaal passen in uw budget.
  2. Bepaal waar uw voorkeur naar uit gaat. Wilt u een automaat of handgeschakelde auto kopen en welk merk heeft uw voorkeur?
  3. Bepaal voor uzelf hoeveel kilometer er op de kilometerteller mag staan.
  4. Ga na hoeveel kilometers u moet maken. U kunt in de stad eerder kiezen voor een benzine of elektrische auto. Voor lange afstanden kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een diesel.

Bezoek onze showroom voor een testrit

Wilt u zelf ervaren hoe onze occasions rijden? Bezoek dan onze showroom in Roosendaal en we bespreken graag de mogelijkheden met u. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers helpen u verder met alle vragen die u heeft over de verschillende tweedehands auto’s. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wilt u al wel meer informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch te bereiken via 0165 – 561 456 of online via ons contactformulier. De beste occasions in Roosendaal vindt u bij Autobedrijf Arnold de Rijk.

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM VOOR MEER INFORMATIE