Werkplaats

Bij Arnold de Rijk hebben we een bijzondere passie voor auto’s. We doen er alles voor om u veilig op de weg te houden. Door uw auto regelmatig door een specialist te laten bekijken voorkomt u pech langs de weg en een hoop extra kosten die daarbij komen kijken.

In ons periodieke onderhoud houden we rekening met de leeftijd van de auto, het onderhoudsverleden en uw rijgedrag. Bent u al toe aan een APK? Dan regelen we dat ook meteen even! Onze brede ervaring als Vakgarage zorgt voor de zekerheid van kwaliteit en service. We hebben uitsluitend goed geschoold personeel en zijn BOVAG en RDW-erkend.

Ons onderhoudsprogramma gaat verder dan de grote en kleine beurt. We onderhouden uw airco, doen een zomer- en/of wintercheck, een bandenwissel en zorgen uiteraard ook voor reparatie en schadeherstel. Omdat we breed georiënteerd zijn, kunnen we ieder merk auto in onderhoud nemen. We hebben vanzelfsprekend ook van alle merken en modellen de onderdelen die u nodig heeft.

Plant u vast uw onderhoud in? Dat kan via deze planning tool!

 

 

Auto laten repareren in Roosendaal

Autobedrijf Arnold de Rijk helpt u graag verder als u uw auto wilt laten repareren. Heef u schade of snel een auto reparatie nodig? Geen nood. We zorgen er gelijk voor dat u weer veilig de weg op kunt. Bel direct naar onze garage en we bekijken samen welke opties er zijn.

Bij Arnold de Rijk in Roosendaal begrijpen we hoe belangrijk uw auto voor u is. Daarom streven we ernaar om de beste auto reparatieservice in de regio te bieden. Of het nu gaat om een eenvoudige olieverversing, een bandenwissel of een complexe motorreparatie, ons team van ervaren en goed opgeleide monteurs is klaar om u te helpen. We gebruiken de nieuwste apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie is en veilig op de weg blijft. Onze klantgerichte benadering betekent dat we altijd streven naar uitmuntendheid in service en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op om uw auto reparatie in Roosendaal te plannen.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET DE WERKPLAATS
Services