Suzuki Splash occasion

Bent u op zoek naar een Suzuki Splash occasion? Bekijk het aanbod bij Autobedrijf Arnold de Rijk. Het is een eigentijdse, gezinsvriendelijke en compacte auto met een hoge instap. De auto is niet meer nieuw verkrijgbaar maar er worden gelukkig nog voldoende occasions aangeboden. Bent u geïnteresseerd in Suzuki occasions? Kom dan eens bij ons langs voor een proefrit.

Tweedehands Suzuki Splash kopen

Wij hebben altijd een ruime voorraad tweedehands auto’s bij Arnold de Rijk, zo ook de Suzuki Splash. Deze compacte auto heeft toch plaats voor 5 passagiers en is daarnaast voorzien van alle veiligheidsrestricties zoals airbags, rembekrachtiging en startblokkering. Hierdoor gaat u altijd veilig de weg op. Bovendien is bij de aankoop van de Suzuki Splash occasion een nieuwe APK en BOVAG-garantie van 6 maanden inbegrepen.

Suzuki Splash occasions in Roosendaal

Bent u op zoek naar goedkope occasions van Suzuki in Roosendaal? Al onze occasions worden vakkundig gecontroleerd op diverse aspecten in onze werkplaats. U kunt direct wegrijden als u bij ons een occasion heeft gevonden. Bekijk het ruime aanbod occasions op onze website of breng een bezoekje aan onze showroom in Roosendaal. Bent u toch geïnteresseerd in een ander model dan de Suzuki Splash? Bekijk dan de Suzuki Swift en Suzuki Cross occasions. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het vinden van een occasion die voldoet aan al uw wensen. Een occasion koopt u eenvoudig en direct bij Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de tweedehands Suzuki Splash auto’s? Of wilt u meer informatie over onze andere occasions? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van Autobedrijf Arnold de Rijk staan klaar om u te voorzien van passend advies. U kunt ons telefonisch bereiken via 0165 – 561 456 of online via ons contactformulier.

 

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?