Fiat bedrijfswagens in Roosendaal

Autobedrijf Arnold de Rijk is uw Fiat Professional specialist in Roosendaal. Dankzij ons ruime aanbod bedrijfswagens van Fiat is de kans groot dat u bij ons uw volgende bedrijfsauto vindt. Ons familiebedrijf bestaat inmiddels al 25 jaar. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij mogen ons specialist noemen van Fiat, Fiat Professional, en Suzuki. Ook zijn wij SEAT en Skoda servicepartner.

Fiat Doblo Cargo bedrijfswagen - Brochure    Fiat Ducato bedrijfswagen - Brochure Fiat Talento bedrijfswagen - Brochure

Fiat Professional

Bent u op zoek naar een Fiat bedrijfswagen in de omgeving van Roosendaal? Fiat Professional is perfect voor uw dagelijkse business. Alle bedrijfswagens van Fiat zijn ontworpen met karakter en hebben een comfortabel interieur. Zo kunt u ontspannen terwijl u aan het werk bent. Veiligheid staat altijd voorop doordat de bedrijfsauto’s van Fiat voorzien zijn van alle veiligheidsuitrustingen en rijhulpen.

Acties

Fiat Professional heeft regelmatig gunstige acties. Arnold de Rijk is specialist in Fiat Professional en kan u helpen met de juiste promotie. Wilt u een Fiat bedrijfsauto aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder.

Onderhoud aan uw Fiat bedrijfswagen

Bij ons is uw Fiat bedrijfswagen in goede handen. Wij kunnen u namelijk niet alleen helpen met een nieuwe bedrijfsauto, maar voeren ook het onderhoud van uw auto uit. Ons vriendelijke team in de werkplaats doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u weer veilig de weg op kunt. Is uw Fiat bedrijfswagen toe aan de APK? Ook dat verzorgen wij graag voor u. Ons onderhoudsprogramma gaat verder dan de grote en kleine beurt. We onderhouden alle belangrijke aspecten van uw bedrijfsauto, denk aan de bandenwissel, uitvoeren van een zomer- en/of wintercheck of het repareren en herstellen van schade. Plan direct u onderhoud in op onze website.

Lease

U kunt bij Arnold de Rijk ook terecht voor zakelijk leasen. Wij verzorgen de financiering van uw Fiat bedrijfswagen, regelen de verzekering en zorgen voor een passende garantie. Onze financiële diensten gaan verder dan aankoop en onderhoud van een auto.

Contact

Heeft u vragen over de Fiat bedrijfswagens van Arnold de Rijk in Roosendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0165 – 561 456 of via ons contactformulier.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?