De nieuwe Fiat 500 rijden?

Wilt u in de nieuwe Fiat 500 rijden? Grote kans dat u bij Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal uw nieuwe Fiat 500 vindt. Wij zijn uw Fiat specialist met een ruim aanbod nieuwe en tweedehands auto’s. Ons familiebedrijf staat bekend om zijn klantvriendelijkheid. Persoonlijk contact vinden wij voor u het meest belangrijk als u van plan bent om een nieuwe auto te kopen. Heeft u vragen over de nieuwe Fiat 500 of wilt u een proefrit maken? Kom langs Arnold de Rijk in Roosendaal, wij helpen u graag verder.

Fiat 500 kopen?

Een nieuwe Fiat 500 kopen doet u niet zomaar. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met al uw vragen en opmerkingen voordat u overgaat tot de aankoop van deze compacte stadsauto. Wij garanderen u dat er altijd een Fiat 500 is die volledig voldoet aan uw wensen. Wilt u de auto in levenden lijve zien en ervaren? Kom gerust langs in onze showroom in Roosendaal. Wij staan voor u klaar.

Fiat specialist in Roosendaal

Wij zijn een ervaren Fiat specialist in Roosendaal met een breed aanbod van verschillende Fiat auto’s en bedrijfswagens. Ook voor onderhoud aan uw Fiat bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats doet ons team er alles aan om ervoor te zorgen dat u weer veilig op de weg kunt. Is uw Fiat 500 toe aan de APK? Wij zorgen dat we alle aspecten nauwkeurig controleren. In ons periodieke onderhoud houden we rekening met de leeftijd van de auto, het onderhoudsverleden en we controleren de werking van de belangrijkste onderdelen van uw auto.

Contact met Arnold de Rijk

Wilt u meer informatie ontvangen over de nieuwe Fiat 500 of heeft u enkele vragen die wij kunnen beantwoorden? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over deze authentieke compacte stadsauto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0165 – 561 456 of via ons contactformulier. U kunt ook onze showroom in Roosendaal bezoeken. Wij voorzien u van persoonlijk advies en helpen u graag verder.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?