Een nieuwe Fiat Panda rijden?

Bent u op zoek naar een nieuwe Fiat Panda? Bij Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal bent u aan het goede adres! Als ervaren Fiat specialist zijn wij u graag van dienst. Ons familiebedrijf helpt u graag bij het kiezen van de geschikte auto. Wij hebben een zeer ruim aanbod nieuwe auto’s, maar ook voor tweedehands auto’s kunt u bij ons terecht. Bij Arnold de Rijk vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk bij het aanschaffen van een nieuwe auto. Daarnaast is het onze prioriteit om onze klanten een zo goed mogelijke service aan te bieden.

Nieuwe Fiat Panda aanschaffen?

De beslissing om een nieuwe auto aan te schaffen is niet altijd eenvoudig. Wij helpen u graag verder bij uw keuze voor een nieuwe Fiat Panda. Deze serie auto’s is al jaren een succes en dat is met een reden. Deze auto is betrouwbaar, comfortabel, ruimtelijk en is bovendien geen grote verbruiker. Wilt u deze serie auto’s in levende lijve zien en ervaren? Kom dan gerust naar onze showroom aan de Keulsveld 15 in Roosendaal. Hier kunt u ook eventueel een testrit maken. Of als het voor u niet mogelijk is om onze vestiging te bezoeken, kunt u op onze website ook de online showroom bekijken.

Arnold de Rijk in Roosendaal

Autobedrijf Arnold de Rijk is niet alleen een gevestigde specialist van Fiat, maar ook van Fiat bedrijfswagens en Suzuki. Naast dit zijn wij ook SEAT en Skoda servicepartner. Ook voor privé en zakelijk leasen bent u bij Arnold de Rijk aan het goede adres. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als uw Fiat Panda een onderhoudsbeurt nodig heeft. Verder kunnen wij ook in Roosendaal uw jaarlijkse of tweejaarlijkse APK keuring verzorgen. Arnold de Rijk zorgt ervoor dat u weer helemaal veilig de weg op kunt.

Neem contact op met Arnold de Rijk

Zou u meer informatie willen ontvangen over een nieuwe Fiat Panda? Of heeft u vragen over de aanschaf van een nieuwe auto? Hiervoor kunt u bij ons terecht. U kunt ons telefonisch bereiken op 0165 – 561 456 of via ons contactformulier. Het is ook mogelijk om onze showroom in Roosendaal te bezoeken. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en zouden u graag verder helpen met de aankoop van een nieuwe Fiat Panda.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?