De eigenaar worden van een nieuwe Fiat Punto?

Bent u op zoek naar een nieuwe en sportieve auto? Misschien is de nieuwe Fiat Punto dan wel iets voor u. Wij, van Autobedrijf Arnold de Rijk, helpen u graag bij het maken van deze beslissing. Bij ons familiebedrijf staan persoonlijk contact en een goede service voorop. Mede hierdoor hebben we een groot en loyaal klantenbestand op kunnen bouwen. Voor ervaren en deskundige medewerkers kunt u het beste bij Arnold de Rijk in Roosendaal terecht. Arnold de Rijk beschikt over een ruim aanbod van zowel nieuwe als tweedehands auto’s.

Nieuwe Fiat Punto aanschaffen?

Denkt u erover na om voor een nieuwe Fiat Punto te kiezen? Deze sportieve auto rijdt erg prettig en is daarnaast ook nog eens erg betrouwbaar. Bovendien rijdt deze auto comfortabel en milieuvriendelijk. Wij garanderen u dat deze auto aan al uw eisen zal voldoen. Wilt u de nieuwe Fiat Punto’s in levende lijve zien en ervaren? Kom dan gerust naar onze showroom aan de Keulsveld 15 in Roosendaal. Hier kunt u ook terecht om eventueel een testrit te maken of vragen te stellen aan ons deskundige personeel. Mocht het niet mogelijk zijn om ons toe te komen dan kunt u ook een kijkje nemen in onze online showroom.

Arnold de Rijk in Roosendaal

Autobedrijf Arnold de Rijk is niet alleen een gevestigde specialist van Fiat maar ook van merken als Fiat bedrijfswagens en Suzuki. Ook zijn wij SEAT en Skoda servicepartner. Daarnaast kunt u bij Arnold de Rijk ook privé of zakelijk leasen. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Of heeft uw auto binnenkort een APK keuring nodig? Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

Neem contact met ons op

Zou u meer informatie willen ontvangen over een nieuwe Fiat Punto? Of heeft u vragen over de aanschaf van een nieuwe Fiat Punto? Dan kunt u bij ons terecht. U kunt ons telefonisch bereiken op 0165 – 561 456 of via het contactformulier. Het is ook mogelijk om onze showroom in Roosendaal te bezoeken. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en zouden u graag verder helpen bij de aankoop van een nieuwe Fiat Punto.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?