Nieuwe eigenaar worden van een Fiat Tipo?

Op zoek naar een nieuwe Fiat Tipo? Wij, van Autobedrijf Arnold de Rijk, zouden u daar verder bij willen helpen. Arnold de Rijk is een familiebedrijf gelegen in Roosendaal. Bij ons staat klantenservice altijd op nummer één. Voor ons hoort daar ook een goed klantcontact bij tijdens het aanschafproces van een nieuwe auto. Dit heeft er mede voor gezorgd dat we vandaag de dag zo’n groot en loyaal klantenbestand hebben. Voor ervaren en deskundige medewerkers kunt u het best bij Arnold de Rijk in Roosendaal terecht. Arnold de Rijk beschikt over een ruim aanbod van zowel nieuwe als tweedehands auto’s.

Nieuwe Fiat Tipo aanschaffen?

Twijfelt u nog over de aanschaf van een nieuwe Fiat Tipo? Deze praktische en stijlvolle auto komt in drie verschillende modellen namelijk de stationwagen, hatchback en sedan. Wij garanderen u dat een nieuwe Fiat Tipo aan al uw wensen zal voldoen. Wilt u de nieuwe Fiat Tipo in levende lijve zien en ervaren? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom aan de Keulsveld 15 in Roosendaal. U kunt hier dan ook een testrit maken. Mocht dit niet mogelijk zijn kunt u ook altijd onze online showroom bekijken.

Arnold de Rijk in Roosendaal

Autobedrijf Arnold de Rijk is een gevestigde specialist van Fiat en Suzuki, maar wij zijn ook SEAT en Skoda servicepartner. Het is bovendien ook mogelijk om privé of zakelijk te leasen, wij gaan verder dan alleen de aankoop van uw auto. Het is namelijk ook mogelijk om uw APK keuring en onderhoudsbeurt door ons in Roosendaal uit te laten voeren. Wij zorgen ervoor dat u weer helemaal veilig de weg op kunt.

Contact opnemen met Arnold de Rijk

Zou u meer informatie willen ontvangen over een nieuwe Fiat Tipo? Of heeft u vragen over de aanschaf van een nieuwe Fiat Tipo? Dan kunt u bij ons terecht. U kunt ons telefonisch bereiken op 0165 – 561 456 of via ons contactformulier. Het is ook mogelijk om onze showroom in Roosendaal te bezoeken. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en zouden u graag verder helpen.

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?