Audi A3 occasion

Bent u op zoek naar een Audi A3 occasion? Dan bent u bij Autobedrijf Arnold de Rijk op de juiste plek! Wij hebben vele verschillende occasions voor u klaarstaan. Van allerlei automerken! Ondanks dat wij servicepartner zijn van onder andere Fiat & SEAT, leveren wij ook tweedehands auto’s van andere merken. Zo ook de Audi A3. Heeft u vragen over dit model of wilt u een proefrit maken? Dat snappen wij, neem gerust contact met ons op en we helpen u op weg.

 

Audi A3 occasion

De Audi A3 is een van de eerste Audi-modellen in een betaalbare klasse. Goede zet, want sinds de eerste Audi A3 verkocht is in 1996 viel de auto direct in smaak. Het is een geliefde auto onder de particulieren en zakelijke rijders. Sinds dit debuut is de auto een vaste kracht in de compacte premium middenklasse. De Audi A3 kenmerkt zich door een degelijke afwerking, hoge kwaliteit, zeer prettige rijeigenschappen en een representatieve, tijdloos design. Meer weten over de Audi A3 occasion? Neem alvast een kijkje in onze online showroom!

Rijdt u liever elektrisch?

De elektrische Audi A3 e-tron is een plug-in hybride auto die in 2014 voor het eerst op de markt werd gebracht. De auto is gebaseerd op de conventionele A3 en is voorzien van een elektromotor en een benzinemotor. De elektromotor levert een vermogen van 102 pk en een maximumkoppel van 250 Nm. De benzinemotor is een 1.4 TFSI-motor met een vermogen van 150 pk. Samen leveren de motoren een systeemvermogen van 204 pk en een maximumkoppel van 350 Nm.

De Audi A3 e-tron heeft een topsnelheid van 222 km/u en kan in 7,6 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. De auto is voorzien van een start-stopsysteem en een systeem voor regeneratief remmen, waardoor de energie die wordt gegenereerd tijdens het remmen wordt teruggewonnen en gebruikt wordt om de accu op te laden.

Ruim aanbod occasions

Bij Arnold de Rijk vindt u altijd een auto dat bij u past. Of dit nu een tweedehands auto is of een gloednieuwe. U vindt het bij ons in Roosendaal. Wij hebben altijd een occasion voor u klaarstaan. U heeft de keuze uit:

Bent u nog niet helemaal uit over uw keuze? Geen probleem! We adviseren u graag. Daarnaast is het bij Autobedrijf Arnold de Rijk altijd mogelijk om langs te komen voor een proefrit. Zo kunt u gegarandeerd de beste keuze maken.

 

Meer weten?

Het aanschaffen van aan tweedehands auto heeft veel voordelen. Zo komen bij een tweedehands Audi A3 occasion een lagere prijs, lagere verzekeringskosten én een kleinere afschrijving kijken. Daarnaast kunt u uw favoriete auto direct meenemen uit onze showroom en veilig de weg op rijden. Heeft u vragen over onze mogelijkheden of wilt u graag een afspraak plannen? Neem dan contact op met ons, we helpen graag!

ONZE MERKEN
BENIEUWD GEWORDEN?